Nieuws, beurzen & referenties

Hydrolift maakt woning terug toegankelijk

Werner is een rolstoelpatiënt en kon al vele jaren zijn woning niet meer uit. Hij zocht een esthetische en zo goed als onzichtbare oplossing om zijn woning terug toegankelijk te maken. De gevel van zijn woning is namelijk geklasseerd. Met onze hydrolift kan hij terug binnen en buiten. Terug een super tevreden klant!


De combilift 542: compact parkeren over 2 lagen

De Combilift 542 is een semi-automatisch parkeersystemen dat wagens over 2 lagen parkeert. Dit systeem kan met een afstandsbediening bediend worden. De plaatsen van het gelijkvloers maken horizontale verschuivingen, de plaatsen van de onderste laag kunnen alleen verticale bewegingen maken. Er zijn dan ook minimaal 2 toegangen (3 parkeerplaatsen) vereist om de horizontale bewegingen toe te laten.


Knap voorbeeld van een volautomatische garage

Hier worden platformen ondergronds door een gang getransporteerd en links of rechts in een nis verschoven. Alles gebeurt volautomatisch, de gebruiker ziet alleen de toegangsruimte en kan enkel zijn plaats oproepen.


Verdubbel de capaciteit van je garage

Een mooi voorbeeld van een eenvoudig systeem om het aantal plaatsen in je garage te verdubbelen! Iedereen kan op elk moment aan zijn parkeerplaats… Vereisten hiervoor: een hogere garageruimte en een put…