Strobbe Icon

Blog

Strobbe Mobility Solutions

DE INSTALLATIE VAN JOUW TRAPLIFT IN VIER EENVOUDIGE STAPPEN


Als je overweegt om een traplift te installeren, kan er veel informatie op je afkomen. Dan is het niet altijd even evident om door de bomen nog het bos te zien. 
 
Als ervaren trapliftspecialist beschouwen we het als onze taak om onze klanten op een duidelijke manier te informeren over onze werkwijze. Dankzij onze kennis en ervaring krijg je een helder antwoord op al jouw vragen omtrent de installatie van een traplift. 

 

Het juiste advies over je traplift

 

Onze medewerkster komt bij je langs om samen met jou de verschillende mogelijkheden voor jouw traplift te bespreken. Wij denken met je mee om tot een geschikte oplossing voor jouw persoonlijke situatie te komen. Dankzij onze jarenlange ervaring kan je rekenen op correct advies, op maat van jouw specifieke wensen.
 
Strobbe Mobility Solutions biedt verschillende modellen van trapliften aan. Eenmaal je een traplift hebt gekozen, kan je die eenvoudig aanpassen zodat hij perfect aansluit bij jouw persoonlijke behoeften, je smaak én je interieur. Je bepaalt de kleur van de lift en kiest al dan niet voor meerdere opties. Zo stellen we in overleg jouw persoonlijke traplift samen, 100% naar jouw wens.

 
 

Een overzichtelijke offerte voor jouw traplift

 

Na het huisbezoek ontvang je een overzichtelijke offerte die je in alle rust kan nalezen. In die offerte vind je naast de correcte prijs ook het model van de traplift, de kleur en de eventuele opties terug, precies zoals die in het adviserend gesprek werden besproken.  
 
Je kan uiteraard altijd contact met ons opnemen indien je nog vragen hebt over jouw offerte. Wij helpen je met plezier verder. 
 


 

handicare freecurve couple stairlift hr

 De installatie van je traplift 

 

Voor de plaatsing van een traplift heb je geen bouwvergunning nodig. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Over de rest van het installatieproces trouwens ook niet, alles verloopt steeds vlot volgens plan. 

Onze ervaren installateurs komen op de afgesproken datum bij je langs om je traplift te installeren. De plaatsing zelf duurt hooguit een halve dag. Je woning wordt nadien uiteraard proper achtergelaten. 
Wanneer de traplift gemonteerd en getest is, krijg je instructies over hoe je de lift bedient. Eenmaal dat duidelijk is, ben je helemaal klaar om je traplift te gebruiken. 

Zo eenvoudig is het. 

 

Service na de installatie van je traplift  

 

Maar het houdt natuurlijk niet op na de installatie van je traplift. Strobbe Mobility Solutions staat steeds voor je klaar, met bijkomend advies en een deskundige dienst na verkoop. 
Wij staan garant voor een complete service, van eerste advies tot plaatsing en onderhoud achteraf, zo kan jij in alle veiligheid en alle vertrouwen opnieuw genieten van je volledige woning.