Strobbe icon

Huisliftsysteem

Huislift

Een huislift biedt je een groot gebruiksgemak en brengt je tot wel 5 verdiepingen hoog. Perfect in orde met de Europese richtlijnen en normen, vormt de huislift vaak het beste antwoord op je mobiliteitsvraag. Wie het gemak van de huislift nu én later wil ervaren, kan uiteraard ook bij ons terecht. Onze huisliften bewijzen hun dienst in elke context en de vele voordelen leer je snel waarderen.

Veel plaats neemt de huislift niet echt in. Een haast verwaarloosbare grondruimte en een erg beperkte uitloophoogte voor de lift boven. De kunst bestaat er echter in om overal in huis, op dezelfde plek de beschikbare ruimte te vinden om de liftkoker te plaatsen. Uiteraard bekijken we met jou of het mogelijk is. Laat je woning het toe, dan kan de liftkoker ook tegen je huis aan komen te staan.
 

huislift 2  d759955   af fotografie
Strobbe icon

ONZE OPLOSSINGEN

 d759979   af fotografie

Hydraulische huislift

Tot op heden de populairste huislift - voor ieders budget - volledig op maat gemaakt

ascensori domestici img 7084 rit

Elektrische huislift

Voor een meer ecologische en efficiënte keuze, stellen we de nieuwe elektrische huislift voor gekenmerkt door het extreme bedieningscomfort en door een lager verbruik.

1079 1 04 kitchen room square 1 frosted

Through Floor Lift

Weinig ruimte voor een huislift? Dan is de Through Floor dé oplossing! Staat hij beneden in je weg, dan stuur je hem gewoon naar boven...