Strobbe icon

Zelfstandig thuiswonen

Strobbe Mobility Solutions

Beperkt een verminderde mobiliteit je zelfredzaamheid? Voel je je niet veilig in de badkamer? Vormt een hoogteverschil een hindernis? Is het begaan van de trap lastig? Is de keuken niet aangepast aan je rolstoelgebruik? Is je circulatieruimte in de woning niet meer optimaal,...?
Ons deskundig team staat klaar voor het zoeken naar oplossingen ! 
Uiteindelijk doel : een veilige, aangepaste leefomgeving op maat van jouw mogelijkheden. 

 

Strobbe icon

Ons aanbod

verzonken raam

Toegankelijkheid en circulatie

Een vlotte toegankelijkheid en circulatie betekent voldoende ruimte om vrij te bewegen.  We bieden tal van oplossingen voor een vlotte horizontale en verticale verplaatsing in en rond de woning.

badkamer 02

Aanpassen woon- en leefruimtes

Zo lang mogelijk zelfstandig thuiswonen wordt de norm.  We adviseren elk project vanuit een ergotherapeutische benadering.  Alle aanpassingen, klein of groot worden nauwgezet uitgevoerd van ontwerp tot en met oplevering.

douchestoel 3

Advies hulpmiddelen

Hulpmiddelen verhogen je zelfredzaamheid en zorgen voor een veilige woonomgeving.  We  begeleiden je nauwgezet in de keuze van de hulpmiddelen afgestemd op jouw specifieke noden.

Strobbe icon

De ergotherapeut als centrale figuur

​Door jarenlange ervaring in het adviseren bij woningaanpassing is onze ergotherapeut de specialist wanneer het gaat over aangepast wonen. Onze ergotherapeut is de centrale figuur die alle betrokken partijen samenbrengt.
- Onze ergotherapeut geeft advies over het juiste hulpmiddel of woningaanpassing die het meest aansluit bij uw situatie, volgens jouw mogelijkheden en beperkingen.
- Door de jarenlange ervaring heeft onze ergotherapeut een groot netwerk, zij heeft ontgetwijfeld reeds met jouw MDT (ziekenfonds, ziekenhuis ....) samengewerkt!
- Naast advies en begeleiding voeren we de woningaanpassing effectief uit, volledig op jouw maat.
- Onze ergotherapeut zal je verder begeleiden bij het op zoek gaan  naar de juiste materialen en de aanvraag van premies.
 

Contacteer Ons

Contacteer ons

Strobbe Mobility Solutions