Strobbe icon

Accessoires

Haal het beste uit je Easee installatie met onze accessoires ! 

easee u hook

U-Hook

Houd de laadkabel netjes en schoon met de U-Hook


Easee U-Hook is gemaakt voor degenen die meer willen: je wilt het beste van het beste. Onze kabelhouder is ontworpen om het niveau van jouw Easee installatie te verhogen. Kies tussen onze 3 standaardkleuren met krasvaste poedercoating.

De U-Hook Mirror-edition is gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal dat eerst elektrisch, en daarna met de hand gepolijst wordt tot het een echte “spiegeleffect” wordt gecreëerd. Als afwerking wordt er met een laser het logo gegraveerd. Daarnaast is de U-Hook zeer gemakkelijk te monteren: alle onderdelen die nodig zijn om de U-Hook te monteren zitten in een compacte verpakking. De montageschroeven zijn in zuurbestendig A4-staal en zijn verborgen wanneer de montage van de U-Hook klaar is. Naadloos en elegant.

Easee equalizer


Easee Equalizer is ontworpen om de laadervaring te optimaliseren. Het stelt je in staat om alle beschikbare capaciteit in het gebouw te gebruiken voor het opladen van elektrische auto’s zonder de hoofdzekering te overschrijden. De equalizer is enorm gemakkelijk te configureren; neem hem uit de doos en houd hem een seconde voor de laadrobot. Vervolgens wordt hij aangesloten bij de oorsprong van de stroomvoorziening in de buurt van de elektriciteitsmeter. Klaar! Hij communiceert met de laadrobot(s), via EaseeLink™ via radio of Wi-Fi. 

equalizer 2
charging cable

Easee Charging cable

Easee Laadkabel is vervaardigd uit hoogwaardige kabels. De laadkabel heeft een goede lengte, is bestand tegen een hoog laadvermogen en heeft tegelijkertijd een mooi ontwerp met een goede kwaliteit. Het resultaat is een hoge kwaliteit laadkabel die elegant past bij de Easee Laadrobot.

° Kabeltype: Modus 3
° AC Laadkabel Contact: Type 1 of Type 3
° Maximaal laadvermogen: 22 kW
° Aantal fasen: 3
° Maximale stroomsterkte: 32A
° IP-klasse: IP54 (IP44 in aangesloten modus)
° Lengte: 7,5 m Gewicht: 4,54 kg

Easee app


Met de Easee App kun je de Easee Laadrobots beheren. In de App heb je toegang tot al je faciliteiten en de verschillende Laadrobots. De App is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Download direct vanuit Google Play of de App Store.
Met de Easee App heb je altijd volledige controle over je Laadrobots, of je nu thuis bent of onderweg. De Easee Laadrobot is altijd aangesloten, omdat het zowel WIFI ondersteunt en wordt geleverd met ingebouwde eSIM. Je kunt de status van de lader controleren, het laadvermogen aanpassen en laadsessies inplannen.

Bekijk de functies in de App : 

° Bekijk de laadstatus
° Bepaal het starten en pauzeren van het laden
° Pas het laadvermogen aan
° Plan de laadsessies
° Toegangscontrole
° Vergrendel de laadkabel + veel meer …

easee app
accesoires

Easee base

Easee Base is een robuuste en weerbestendige paal die je meer vrijheid geeft om de Laadrobot te installeren waar hij het beste bij je past. Easee Base is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties, kies tussen één, twee of vier laadrobots aan dezelfde paal en haal het maximale uit de installatie.

De paal is voorzien van een sterke en krasbestendige poedercoating, wat zorgt voor een lange levensduur. Geïntegreerde kabelhaken (beschikbaar voor de 1- en 2-way palen). Dankzij de Power Rail-aansluiting is het mogelijk om meerdere laadpalen in serie aan te sluiten, wat de installatie op grotere parkeerlocaties vergemakkelijkt.

Er kunnen maximaal vier Easee Laadrobots op dezelfde basis worden geïnstalleerd

Elke Base is eenvoudig in serie te verbinden met de bijgeleverde Power Rail

Adapterplaat die zorgt voor een installatiehoek van 45 graden

Ontworpen in Noorwegen

Easee portal

In Easee Portal kun je één of meerdere laadsystemen managen en beheren waar je toegang tot hebt. Daarnaast kun je de portal gebruiken om je profiel en je klantrelatie met ons te beheren. 
Als je een groter oplaadsysteem beheert, kan dit tijdrovend en verwarrend kan zijn. De Easee Portal bevat alle belangrijke functies die je nodig hebt en biedt een volledig overzicht en controle van je installatie. Hier kun je laadrobots beheren, het stroomverbruik factureren, de laadprijs en de status van het systeem instellen, etc. De Easee Portal is gratis en wordt voortdurend verder ontwikkeld.

Kenmerken :

° Een of meer laadsystemen beheren
° Een dashboard waaruit je toegang hebt tot de gehele faciliteit
° Volledige controle over elke afzonderlijke Laadrobot
° Het stroomverbruik van elke unit kun je bijhouden door het opladen te registreren met de Easee Key (RFID-tag) of via de App
° De laadprijs kan worden ingesteld en het stroomverbruik gefactureerd
° Toegankelijk voor verschillende gebruikers waarvoor de rollen bepaald kunnen worden
° Gebruikers kunnen hun persoonlijke account en hun Easee Keys beheren en toegang krijgen tot persoonlijk verbruik
° Verbruiksrapporten kunnen gegenereerd en geëxporteerd worden als PDF, werkblad of CSV + veel meer…

easee portal
easee key

Easee Key

Wat is Easee Key?
De Easee Key wordt gebruikt voor autorisatie bij het laden op begrensde Easee Charging Robots. Het is gebaseerd op de RFID-technologie en heeft een unieke code die is gekoppeld aan je Easee-profiel. Deze code wordt een Key-nummer genoemd en is te vinden op de achterkant van de Easee Key tag.

Heb ik het nodig?
Je hebt de Easee Key alleen nodig als het laadsysteem zo ingesteld dat er toestemming nodig is om het te gebruiken. In dat geval gebruik je de Key tag door het tegen de Easee Laadrobot te houden, om het laden te starten.

Kan ik ook andere RFID-key types gebruiken?
Ja, de Charging Robot ondersteunt een grote verscheidenheid aan verschillende kaarten en tags als ze gebaseerd zijn op RFID-technologie. Dus voel je vrij om bijvoorbeeld je creditcard of je toegangspas voor werk hiervoor te gebruiken. Je kunt deze toevoegen aan je profiel met behulp van de Easee Charge Portal of Easee App. Als je favoriete RFID-kaart geen zichtbaar sleutelnummer heeft, kun je de Laadrobot gebruiken om het sleutelnummer te lezen en in je profiel te laden.