Strobbe icon

(Ver)Bouwers

Strobbe mobility solutions

Ben je van plan om te gaan bouwen, particulier of residentieel, en wil je graag rekening houden met de principes van het Universal-design principe ? Wil je graag maximaal de beschikbare oppervlakte benutten ?  Dan ben je bij Strobbe Mobility op het juiste adres !
Een parkeersysteem in je woning of in het gebouw laat je toe om je beschikbare parkeerruimte maximaal te benutten. Onze mechanische parkeersystemen werken automatisch of semiautomatisch. Op het aantal te parkeren wagens staat haast geen limiet. De wagen van elk gezinslid of je collectie oldtimers veilig en ordelijk een plaats geven? Een parkeerplaats onder  het gebouw ?Wij brengen het voor jou in orde.

Je koopt een huis dat je naar je zin laat verbouwen of je kiest resoluut om je droomwoning te laten bouwen, dan houdt het perfect steek dat je vooruitkijkt. Je wil immers zo lang mogelijk kunnen genieten van je eigen huis. Een huislift installeren tijdens het bouwen of verbouwen, is niet eens een ingrijpende meerkost. Wij noemen het graag visie.

Een andere aanpassing die van vooruitziendheid getuigt is bijvoorbeeld kiezen voor verbrede deuren. Zo elimineer je op subtiele wijze mogelijke moeilijkheden door ouderdom of een andere oorzaak. Verzonken drempels bij pakweg schuiframen zijn een ander voorbeeld. Zo hebben we bij Strobbe Mobility Solutions nog heel wat andere woningaanpassingen die je jaren zorgeloos wonen verzekeren.


 

Strobbe icon

ONS AANBOD

woehr parklift450 autoparksystem carparkingsytem 59214204

Parkeersystemen

huislift 2  d759955   af fotografie

Liftsystemen

zelfstandig thuiswonen

Zelfstandig thuiswonen