Strobbe icon

aanpassen van woon- en leefomgeving

Stobbe Mobility Solutions adviseert elk project vanuit een ergotherapeutische benadering. Dit betekent dat we bij om het even welke beperking rekening houden met je individuele mogelijkheden en hoe deze kunnen evolueren in de tijd.  Hierbij adviseert een ergotherapeut je bij het terugwinnen of het verbeteren van je dagelijkse bezigheden.  Op die manier komen we tot weloverdachte, duurzame oplossingen die garant staan voor je zelfstandigheid, comfort en veiligheid. Alle woningaanpassingen, klein of groot, voeren we nauwgezet uit van ontwerp tot en met oplevering.

 

badkamer 04

Aanpassen van de badkamer


In de badkamer gebeuren de meeste ongelukken en valpartijen.  We denken na over zowel kleine als meer ingrijpende aanpassingen om je badkamer veilig en comfortabel te maken.

header elektrisch verstelbare keukens

Keukenaanpassingen en ergonomisch meubilair

Een aangepaste keuken ontwerpen vergt heel wat voorbereiding en doordachte keuzes. Voor elke behoefte kan er een oplossing gevonden worden, kortom, echt maatwerk !

aanbouw woning

Heroriëntering en ombouw leefruimtes


Wanneer er behoefte is om alles gelijkvloers te voorzien, kan Strobbe Mobility Solutions tal van andere oplossingen voorzien.