Strobbe icon

Toegankelijkheid en circulatie

Strobbe Mobility Solutions hanteert steeds de filosofie om toegankelijkheid en een optimale circulatie maximaal te integreren in het ontwerp. We baseren ons hierbij op het Universal Design principe waarbij we oplossingen voor een specifieke beperking combineren met een esthetisch ontwerp en praktisch gebruik voor iedereen.

Toegankelijkheid

Strobbe Mobility Solutions hanteert steeds de filosofie om toegankelijkeid en een optimale circulatie maximaal te integreren in het ontwerp.  We baseren ons hierbij op het Universal Design principe waarbij we oplossingen voor een specifieke beperking combineren met een esthetish ontwerp en praktisch gebruik voor iedereen.

Vormen drempels en niveauverschillen een obstakel rond je woning?  Strobbe Mobility Solutions biedt oplossingen voor zowel kleine als grote hoogteverschillen. Dit kan door het aanbrengen van een drempelhulp of zelfs het aanleggen van een betegelde helling. We beschikken eveneens over een uitgebreid gamma van plateauliften waarmee je moeiteloos naar een ander niveau wordt gebracht. 

 

hellend vlak 04
huislift 2  d759955   af fotografie

Circulatie

Is de circulatie in je woning niet meer optimaal ? Strobbe Mobility Solutions biedt een skala van oplossingen voor meer bewegingsvrijheid in je woning !
We bekijken alle bouwtechnische oplossingen voor het optimaal toegankelijk maken van alle leefruimtes. Het verbreden van deuropeningen, het voorzien van automatisaties voor het openen van deuren en poorten of het bedienen van rolluiken behoren tot de mogelijkheden. Ook voor het (opnieuw) toegankelijk maken van de bovenverdieping is er keuze tussen een traplift of een huislift.

Strobbe icon

"Paul V. is 70 jaar en woont samen met zijn vrouw Rita in een hoekhuis in Kortrijk. Hij heeft al geruime tijd astma en vaak last van kortademigheid en benauwdheid. Helaas wordt dit steeds erger. Ook het traplopen wordt meer en meer een probleem. Dit is lastig omdat de slaapkamer en de douche zich op de eerste verdieping bevinden. Strobbe Mobility Solutions installeerde een traplift. Op deze manier kan Paul zich gemakkelijk naar boven of naar beneden verplaatsen. Een ideale oplossing, en het voordeel is dat ook zijn vrouw hier gebruik kan van maken wanneer stappen moeilijker wordt. "