Strobbe icon

Lokale overheden

Strobbe Mobility solutions

Bewoners en bezoekers en diensten een optimale beleving van je stad geven. Het vraagt expertise. Zeker wanneer het gaat om de toegankelijkheid voor minder mobiele mensen gaat. Op dat vlak is Strobbe Mobility Solutions de partner met expertise die je zoekt. Je stadsinfrastructuur upgraden naar een niveau waarop iedereen zich zo vlot en zelfstandig mogelijk beweegt, mag geen toekomstmuziek blijven.

Openbare gebouwen voorzien van een oprijplatform en weggewerkte drempels, verbreedde deuropeningen voor meer circulatieruimte, automatisaties, aangepast sanitair of een platformlift of huislift ... Noodzakelijke elementen voor heel wat mensen. Ook in jouw stad.

Parken, markten en pleinen, parkeergarages die vlot toegankelijk zijn, dragen bij aan een positieve beleving van je stad. Strobbe Mobility Solutions is een flexibele partner die oplossingen biedt om de mobiliteit te verbeteren. Tegelijk zijn we ook de specialist in het optimaal gebruiken van parkeerruimte. Onze parkeersystemen laten je toe om in ondergrondse garages en parkeertorens de beschikbare parkeerplaatsen haast te verdubbelen. Onze automatische en semiautomatische parkeersystemen vormen een ingenieuze oplossing voor je parkeerproblemen.


 

Strobbe icon

ONS AANBOD

IMG 0296

Liftsystemen

woehr parklift450 autoparksystem carparkingsytem 59214204

parkeersystemen

zelfstandig thuiswonen

Zelfstandig thuiswonen