VOOR

Y. en K wonen al heel wat jaren in deze woning te Wevelgem.
Bij Y. werd Parkinson vastgesteld. Het gebruik van de trap en de badkamer boven werden reeds moeilijk voor Y.
De woning is achteraan voorzien van een extra (ongebruikte) ruimte én een grote wasplaats/berging.

Strobbe Mobility Solutions werd aangesproken door de ergotherapeute van Helan met de vraag om er even langs te gaan 

0

Er werd beslist om niet alleen de slaap- en de badkamer op het gelijkvloers te voorzien,
de gehele benedenverdieping werd aangepakt zodat er meer circulatieruimte ontstaat.
Eén van de twee trappen naar boven werd gesupprimeerd zodat de keuken groter werd.

De huidige berging werd omgebouwd naar badkamer, de ongebruikte ruimte werd slaapkamer.

 

plan lemay 2
img 3675

TIJDENS

NA

Na oplevering van de werken kunnen we onderstaand resultaat laten zien !