Strobbe icon

Traplift

Traplift

Een rechte trap, een draaitrap met buiten- of binnenbocht, een buitentrap … Voor elk soort trap voorzien wij oplossingen die perfect in je woon- en leefbehoeften passen. Zo veelzijdig is ons aanbod in trapliften. Onze batterij aangedreven trapliften zijn een comfortabele en uiterst betaalbare manier om veilig en moeiteloos de trap te blijven gebruiken, zonder dat de prijs voor de traplift de aankoop onmogelijk maakt. Zo moet je de woonkamer niet ombouwen tot slaapkamer, maar behoudt elke ruimte de functie waarvoor ze bedoeld is. 

De beste traplift
Wanneer je beslist een nieuwe traplift te kopen, dan weet je graag hoeveel die kost. Via de cm of jouw mutualiteit bestaat de mogelijkheid een subsidie, premie of een terugbetaling te krijgen. Een duidelijke prijsindicatie geven we je na een bezoek bij je thuis. We kijken na op welke trap je stoellift komt: geen bochten, 1, 2 of meer. Uiteraard is elke traplift bij Strobbe Mobility Solutions een traplift op maat.

Een rail, bevestigd aan de muur of op de trap, volgt de helling van je trap. De stoel voor je traplift, kun je ook kiezen volgens jouw nood aan comfort en de mogelijkheden van de trap. Gebruiksgemak een comfort op maat van de klant. Een traplift voor senioren of toegankelijk voor een rolstoel, het hoort bij onze jarenlange expertise. 

De traplift is haast altijd mogelijk. Wij plaatsen trapliften voor:

  • een rechte trap
  • een trap met bochten
  • een buitentrap
  • een wenteltrap
  • een trap over meerdere bochten
  • een trap die voor een deur begint
De vele jaren extra zelfstandigheid wegen qua kost niet op tegen een noodgedwongen verblijf in een zorgcentrum. En een traplift, die houdt je ook jong. Hoe, dat lees je hier.

Welk liftsysteem beantwoordt het beste aan jouw vraag?

Je eigen gezondheid en veiligheid komt op de eerste plaats. Dat is het vertrekpunt in elk contact met de klant bij Strobbe Mobility Solutions. Een traplift geeft je houvast, zo kun je vallen voorkomen, dat je met pijnlijke benen vlot de trap op en af geraakt. Een bezoek bij je thuis laat ons toe om je heel persoonlijk te begeleiden. Onze service stopt niet na het plaatsen, die is er wanneer jij die nodig hebt. Hoe een traplift werkt, hoe je de traplift bedient, de veiligheid ... Je krijgt praktische uitleg van onze expert zodat je je zeker voelt om de traplift te gebruiken en van de vrijheid in je hele woning te blijven genieten.

1100 woman stairlift posing 7
Strobbe icon

ONZE OPLOSSINGEN

1100 woman stairlift posing 3

RECHTE TRAPLIFT

Handicare 1100: rechte lift met de smalste rail. Een sterk en slank model dat veel vrije trapruimte overlaat. De vetvrije rail vraagt amper onderhoud. Alle leuningen kunnen inklappen bij niet-gebruik. Veiligheidssensoren merken obstakels op. De stoel draait naar de verdieping zodat afstappen in alle veiligheid kan.

trapliften1

Traplift met bocht(en)

Freecurve: onze traplift voor trappen met bochten. Er is een Freecurve voor elke trap: binnen bocht of buitenbocht, een spiltrap of meerdere etages ... De uitgebreide toepasbaarheid van deze traplift en de verhouding prijs-kwaliteit maakt dit een van de best verkochte trapliften in België.

traplift white

DE TRAPLIFT TOT 160KG

Geen zorgen indien je meer dan 125kg weegt, ook voor jou hebben wij de geschikte oplossing! Zwaardere mensen maken met even groot gemak en comfort  gebruik van onze oplossingen.

Strobbe icon

Waarom Strobbe Mobility Solutions

handicare photosurvey3d close up lr

Opmeten ? Dat doen we heel precies !

Elke trap is anders. Vandaar het belang van een goede opmeting.
Doordat onze rails op maat van jouw trap gemaakt worden, hebben we een beperkt aantal onderdelen. Hoe minder verschillende onderdelen en aansluitingen, hoe minder hobbels en hoe veiliger de lift.

Met onze Photo Survey meten wij jouw trap tot in detail op. Je kan meteen zien hoe de traplift over jouw trap loopt !

Service ?

Naast kwaliteit is service een zéér belangrijke pijler. En laat dat nu net iets zijn waar we goed in zijn.
Wij leveren een 24/24 uren service, en dit elke dag van de week.

contact 1787332 1280 new
google

Showroom en referenties

Onze toonzaal is gelegen te Izegem, hier kan u onze trapliften vrijblijvend komen uittesten !
Indien een bezoek te Izegem niet haalbaar is, bezorgen wij u graag een aantal referenties van klanten bij jou in de buurt!