Platformlift

Niveauverschillen budgetvriendelijk en uiterst praktisch overwinnen? De platformlift is de oplossing. Je gebouw of verdieping wordt in een klap toegankelijk voor wie een rolstoel gebruikt en tegelijk kun je met een hefplateaulift ook goederen makkelijk verplaatsen. Interessant voor de particulier en zeker voor lokale overheden die hun burgers gelijke kansen willen geven qua mobiliteit. Ook architecten zijn in hun ontwerpen geholpen met onze oplossingen.

Hefplateaus overbruggen tot 3 meter hoogteverschil. Een hefplateaulift is geschikt voor binnen en buiten en in verschillende afmetingen, met andere hefvermogens uitvoerbaar.

Plateautrapliften zijn specifiek voor trappen ontwikkeld. Het ontwerp is eenvoudig in te klappen, zodat het niet meer paats inneemt dan nodig. Eenvoudig in bediening en maximale veiligheid voor de gebruiker.

Hydroliften worden met een geringe diepgang in de binnen- of buitenvloer ingewerkt. Voor niveauverschillen tot 1 meter is een hydrolift een uiterst functionele en esthetisch erg knappe oplossing.

Kennismaken met onze platformliften?

hydrolift antwerpen hefplateaulift
Strobbe icon

ONZE OPLOSSINGEN

dscf4402

VERTICALE PLATFORMLIFT

Functionele en comfortabele platformliften om gemakkelijk en in volledige autonomie, binnen of buiten, hoogteverschillen tot 3m te overbruggen.

platformlift  d759837   af fotografie

PLATEAUTRAPLIFT

voor zowel draaitrappen als rechte trappen bieden wij plateautrapliften aan, zowel voor rolstoelgebruikers als goederen. Door maatwerk kunnen we heel wat trappen aan! 

img 1637 (large)

FIETSLIFT

Fietshelling te steil of fiets te zwaar? Vervang deze door onze fietslift!

hydrolift foto 10 10 13 16 08 28

HYDROLIFT

Een zeer esthetische oplossing om zowel privé als openbare gebouwen toegankelijk te maken. Deze rolstoellift wordt volledig ingebouwd en afgewerkt met een vloer naar keuze.