Strobbe Icon

Blog

Strobbe Mobility Solutions

Je leven op zijn kop? Dat bepaal je zelf.

Het leven duwt je soms totaal ongevraagd een bepaalde richting uit. Tegenslag bepaalt niet of je nog zelfstandig kunt wonen. Verminderde mobiliteit is geen beperking. Dat doe je zelf. Net zoals A. 

217972275 2993494830920417 648739580738766415 n

Het kan je zomaar overkomen

Een ernstig verkeersongeval zette A. zijn leven helemaal op zijn kop. Wanneer je van de ene dag op de andere met een tetraplegie (verlamming van de ledematen) wordt geconfronteerd, dan zijn er meer dan genoeg dingen om diep over na te denken.  Onze klant A. maakte voor zichzelf uit dat hij zo zelfstandig mogelijk wou blijven leven. In zijn eigen woning. Buitenshuis verplaatst hij zich met een elektrische rolwagen en behelpt hij zich meer dan behoorlijk.
In de woning voerden we met Strobbe Mobility Solutions erg praktische aanpassingen door. Ingrijpende aanpassingen, daar was A niet voor te vinden.

Zelfstandigheid behouden

Op de schuifdeur kwam een deurautomaat. Een stukje domotica dat de schuifdeur opent wanneer jij dat wilt. Dito voor de glazen schuifdeur naar het terras. Deurautomatisatie op maat én wens van de klant.
De dubbele deuren met een gebogen bovenkant voorzagen we van een ander type deurautomaat. De voordeur opent ook automatisch en de bediening ervan kan met de handige schakelaars die we monteerden. 
Het sanitaire gedeelte kreeg een elektrisch verstelbare douchestoel met diverse positioneringsmogelijkheden. Het verhoogde staande toilet kreeg een handgreep. Het kraanwerk staat volop in het teken van het handige gebruiksgemak. De wastafel, daar rijdt A probleemloos onder. Voor de nodige verplaatsingen is een tilsysteem met rail voorzien. Een praktische badkameraanpassing met de nodige hulpmiddelen

Vragen voor ons? Stel ze hier.

Baas in eigen huis

Dat wou A en dat hebben we hem zo goed mogelijk gegeven. Woonaanpassingen die hem in staat stellen thuis te blijven wonen. Iets wat de meesten van ons wellicht zouden willen.

De klant dat stuk vrijheid en zelfstandigheid kunnen (terug)geven, dat is het mooie van ons werk.  Dat hij erg tevreden is, maakt ons nog meer tevreden.
Op jouw vragen hebben we bij Strobbe Mobility Solutions een antwoord. 

Wil je graag antwoorden? Stel je vragen.

Deze en andere realisaties van Strobbe Mobility Solutions, vind je hier.