Strobbe Icon

Blog

Strobbe Mobility Solutions

Ruimte om te leven

Zelfstandig wonen en functioneren. Een evidentie voor de meesten. Voor sommigen iets minder. Strobbe Mobility Solutions reikt de hand om in een ondersteunende rol die zelfstandigheid zo maximaal mogelijk te herwinnen en te behouden.
 

197494218 2964650220471545 7642390363198947001 n

Blader door de foto's bij deze realisatie. Het mooiste eraan ontbreekt echter. De ergonomische manier waarop mama haar dochtertje E, de nodige zorg kan geven en E gewoon E kan zijn. 
Ruimtes kregen een nieuwe oriëntering of werden in de aanbouw op maat uitgewerkt.

Van voor tot achterdeur

Geen drempels. De toegankelijkheid van de woning is er overal op voorzien om makkelijk binnen en buiten te kunnen. Grote circulatieruimte, verbrede deuropeningen, verzonken drempels bij de schuifdeuren ... 

Eens praten over jouw project? Graag.
Contacteer ons.


Sanitair en slaapcomfort

In de nieuwe aanbouw kwam er een slaapkamer en een badkamer. Een leuke meisjeskamer, want ook daar hebben we oog voor, net als de mama van E. Een tilrailssysteem zorgt voor makkelijke verplaatsingen van bed naar de ruime inloopdouche. Een grote inloopdouche, met ruimte voor het douchestoeltje. Een verlengd toilet, onderrijdbare wastafel, een handige, ruime verzorgingstafel op goeie hoogte voor mama.

Woon- en leefcomfort

staat centraal van bij onze verkennende gesprekken over de plannen tot de uitvoering. Onze ergotherapeute bezit de expertise om individueel aangepast mee te denken en oplossingen en mogelijkheden op maat voor te stellen. 

Vormen we een team om je de zelfstandigheid te laten behouden?
Laat wat van je horen.


Bekijk deze en andere realisaties hier