Strobbe Icon

Blog

Strobbe Mobility Solutions

Een praktische droomkeuken

Keukenbouwers allerhande slaan je om de oren met de beste maatkeukens uit België en ver daarbuiten. Maar wat als die droomkeuken helemaal niet praktisch voor je is? Wat als jij specifieke noden hebt om te kokkerellen? Waar is die keuken op maat dan? Strobbe Mobility Solutions is de partner die ervoor zorgt dat jij de keuken krijgt waar je naar hartenlust kan koken. We geven je alvast wat aandachtspunten mee, tips en tricks en dingen waarop je moet letten.

aangepaste keuken

Een rolstoeltoegankelijke keuken

Laat je hierin goed adviseren. Het advies over ontwerp en uitvoering van je keuken is van het grootste belang. De levensduur van een keuken is toch al snel tegen de 20 jaar. Als je keuken rolstoeltoegankelijk moet zijn, dan moet alles goed zijn. Bij Strobbe Mobility Solutions hebben we met onze eigen ergotherapeute en partners in de bouw, ruimschoots de expertise en ervaring om je te begeleiden in het maken van de juiste keuzes.
 

Tips voor de indeling van je keuken

Niet enkel de indeling, maar ook de werkhoogte, ruimte voor beweeglijkheid … zijn belangrijk. Onze tips helpen je hier zeker. Deel je de keuken met huisgenoten die staand koken, dan adviseren we je over keukens met aanpasbare hoogte van de werkbladen.

Meer weten over onze aangepaste keukens?
Ontdek ze hier.
 

Een handige keuken én rolstoelvriendelijk

Veel mensen brengen nogal wat tijd door in hun keuken. De leefkeuken kent weer een serieuze opmars. Wil je er wat drinken en bijpraten met vrienden, een snelle hap klaarmaken of uitgebreid kokkerellen, dan moet je dat allemaal ongestoord en gemakkelijk kunnen. Een L-vormige keuken of een U-vormige keuken … Jouw voorkeur is ons doel. De keuze van de apparaten, de efficiënte indeling van de werkzones, de overzichtelijkheid en wendbaarheid in je keuken … We komen met suggesties, voorstellen en antwoorden op al je vragen. Tot de oplevering toe vormen we je partner.
 

Je keuken: werkbaar en toegankelijk

Voldoende vrije ruimte, die noodzakelijke diepte om met je rolstoel onder de tafel of een werkblad te rijden, de breedte van deuren, de handgrepen en scharnieren aan je kasten en laden, antislip, scherpe hoeken en boorden vermijden, een makkelijk te bedienen keukenkraan … We kunnen onze complete checklist voor je aflopen, maar dat doen we het liefst samen met jou. Elke keuken is gepersonaliseerd en voldoet aan specifieke noden en wensen. En in het vervullen van die persoonlijke wensen zijn we erg goed. Een doel dat we bereiken wanneer jij probleemloos gebruik maakt van je keuken.

Maak kennis met Strobbe Mobility Solutions.
Contacteer ons met je vragen.

 Uiteraard gebruiken we onze kennis niet enkel voor keukens. Wat je ook aan aangepaste voorzieningen bij je thuis nodig hebt om je zelfredzaamheid zo hoog mogelijk te houden, bij Strobbe Mobility Solutions kennen we ons vak. Een volledig aangepaste renovatie, enkel een badkamer, slaapkamer en of traplift om elke verdieping nog te kunnen gebruiken … We bekijken samen elk aspect, tot subsidiëring toe, om je de beste aanpassingen te bezorgen.